Gerealiseerde projecten

Nieuwste projecten

Juni 2020: een saunakota met een vloeroppervlak van 9 m2 geleverd en gebouwd in Norg.

 

Reactie klant: We hebben erg veel plezier van de sauna! We zijn er ontzettend blij mee en genieten er iedere dag van. Nog bedankt voor je zorgvuldige timmerwerk en vakmanschap, heel goed gedaan !

Begin 2020 hebben wij een geschakelde kota gebouwd in Idaerd. De klant heeft hem zelf helemaal van binnen uitgedacht en ingericht. En ook het terras rondom hebben ze zelf gedaan. Nu is het een luxe gastenverblijf dat u kunt huren! Voor meer informatie zie https://dedansendeooievaar.eu/.

Reactie van een klant:

“We hebben onze kota bij Fred Bloemendaal gekocht en laten plaatsen. Met een grote zorgvuldigheid is alles gemonteerd en zuiver waterpas gesteld. We genieten geregeld van het comfort en de gezelligheid. ’s Winters heerlijk met de kachel aan en tijdens het tuinieren is het een ontspannende schuilhut bij regen. Onze vrienden en kennissen vragen bijna allemaal of we weer in de kota kunnen zitten als zij bij ons op bezoek zijn. Dat zegt genoeg. We tonen onze kota graag en willen onze ervaring wel delen met serieuze belangstellenden. Graag even in overleg met Fred & Angela. Kortom, het geld meer dan waard vanwege de kwaliteit en fantastische afwerking. Deze vakman kunnen wij aanbevelen. Jan & Marga te Elp (Midden Drenthe”).

Verschillende foto’s die klanten ons hebben toegestuurd: